NAJ RAČUNOVODSKI SERVIS 2010

kongresZRS10-1

Zbornica računovodskih servisov je letos že tretjič organizirala izbor »Naj računovodski servis« z namenom, da v poslovni javnosti širi zavedanje o pomenu kakovostnega računovodskega servisa.

S ponosom vas seznanjamo, da je bilo naše podjetje, LERMANI d.o.o., izbrano za Naj računovodski servis 2010, kategorija srednji. Izbor je tokrat prvič potekal v treh kategorijah: mali, srednji in veliki servisi.

Na slavnostni podelitvi, ki je potekala v okviru 12. Kongresa računovodskih servisov v Portorožu, je Aleksander Štefanac, predsednik zbornice, izročil plaketo in kipec:

  • V kategoriji MALI: GRS d.o.o. Trbovlje
  • V kategoriji SREDNJI: LERMANI d.o.o. Trzin
  • V kategoriji VELIKI: UNIJA d.d.

Komisija se je za nas odločila zaradi dejstva, da gre za servis, ki tesno sodeluje z naročnikom, tako na področju sprejemanja računovodskih usmeritev kot tudi pri sprejemanju poslovnih odločitev na podlagi računovodskih informacij.

Vse prejemnike priznanj odlikujejo dolgoletna tradicija in stabilno poslovanje, širok spekter strank, uporaba naprednih računalniških tehnologij, zlasti pri komunikaciji in izmenjavi podatkov s strankami. Prav tako nas odlikujejo urejeno delovno okolje ter skrb za visoko strokovno usposobljenost in permanentno izobraževanje zaposlenih. To je predpogoj za poslovanje tudi z najzahtevnejšimi strankami.