Pridobitev licence za davčno svetovanje

Mitja Kosterov se je v obdobju od 19. septembra do 2. novembra 2014 udeležil DAVČNE AKADEMIJE IVANA SIMIČA, kjer je pridobil znanje na davčnem, računovodskem in finančnem področju. Izpit je uspešno opravil 27. marca in pridobil licenco za davčnega svetovalca.

mitja kosterov DIZI

mitja kosterov DIZI2

Kako izbrati kakovosten računovodski servis?

Zbornica  računovodskih servisov si že vrsto let prizadeva informirati poslovno javnost o pomembnosti kakovostnega računovodskega servisa za uspešno delovanje podjetij.

Pomen računovodskih informacij v zaostrenih pogojih poslovanja vedno bolj pridobiva vrednost tako za zunanje uporabnike (poslovne partnerje, državo, banke…), kot tudi za notranje uporabnike.

Ponudnikov je na trgu dovolj, vendar se kakovost storitev precej razlikuje od ponudnika do ponudnika. Pogojev za opravljanje te dejavnosti ni, kakovost računovodskega servisa, ki se lahko ocenjuje po različnih merilih, lahko presoja le uporabnik sam.

V Zbornici računovodskih servisov so zato za podjetnike pripravili brezplačno brošuro, s katero želijo izpostaviti pomen kakovostnega računovodskega servisa in podjetnike osveščati o strokovnem in kakovostnem računovodskem svetovanju. Oblikovali so deset najpomembnejših vprašanj, ki naj jih podjetnik postavi računovodskemu servisu, preden se odloči zanj. Pri vsakem vprašanju so dodali razlago, zakaj je pomembno to vprašanje zastaviti.

V zbornici bodo poskrbeli za distribucijo brošure na ustrezne lokacije. Z Zavodom RS za zaposlovanje so se dogovorili, da bodo delili brošuro ZRS v prihodnjem letu vsem, ki bodo na zavodu izrazili željo po samozaposlitvi. Pravkar tako bo brošura na razpolago na izpostavah AJPESa.

Elektronsko obliko brošure v pdf obliki najdete na spletni strani http://www.gzs.si/slo/panoge/zbornica_racunovodskih_servisov/59510

       

 

Praznovanje 20. obletnice

img 3359-kl 

 

V petek, 25. maja 2012 smo slovesno obeležili 20-letnico delovanja družbe.  

Zbrane poslovne partnerje, sodelavce in prijatelje je z zgodovino družbe seznanila ustanoviteljica Dragica. Svečano praznovanje je s kratkim nagovorom počastil  župan občine Trzin g. Anton Peršak. Najzvestejšim naročnikom smo podelili priznanja za dolgoletno sodelovanje, posebnega priznanja so bili deležni sodelavci: Silva, Marjeta in Vaso, ki so v podjetju že od njegovih začetkov. Direktorica Urška je predstavila načrte za prihodnost in začelo se je prijetno druženje s pogostitvijo ob spremljavi  glasbene skupine Tristan.

 

Preberi več

Lermani praznuje

sampleLermani d.o.o. je z vami že 20 let.


Praznovanje želimo obeležiti skupaj s strankami in poslovnimi partnerji, s katerimi že 20 let skupaj ustvarjamo zgodbo o uspehu.

Slovesni dogodek bo v petek, 25.maja 2012 v Kulturnem domu Groblje pri Domžalah.

LERMANI častni gost na PANTHEON konferenci za računovodje

006pantheon konferenca

Ga. Dragica Kosterov, direktorica računovodskega servisa Lermani, je bila skupaj z go. Janjo Praznik, direktorico računovodskega servisa APO VIZIJA, in g. Dragom Bučar, direktorjem podjetja Biro Bonus častna gostja na PANTHEON konferenci za računovodje. Dogodek se je odvijal na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, 25.11.2011. V pogovoru, ki ga je moderirala ga. Edita Cetinski Malnar, so spregovorili o svojih poslovnih poteh in delili z občinstvom marsikateri uporabni recept za uspešno poslovanje računovodskega servisa.

NAJ RAČUNOVODSKI SERVIS 2010

kongresZRS10-1

Zbornica računovodskih servisov je letos že tretjič organizirala izbor »Naj računovodski servis« z namenom, da v poslovni javnosti širi zavedanje o pomenu kakovostnega računovodskega servisa.

S ponosom vas seznanjamo, da je bilo naše podjetje, LERMANI d.o.o., izbrano za Naj računovodski servis 2010, kategorija srednji. Izbor je tokrat prvič potekal v treh kategorijah: mali, srednji in veliki servisi.

Na slavnostni podelitvi, ki je potekala v okviru 12. Kongresa računovodskih servisov v Portorožu, je Aleksander Štefanac, predsednik zbornice, izročil plaketo in kipec:

  • V kategoriji MALI: GRS d.o.o. Trbovlje
  • V kategoriji SREDNJI: LERMANI d.o.o. Trzin
  • V kategoriji VELIKI: UNIJA d.d.

Komisija se je za nas odločila zaradi dejstva, da gre za servis, ki tesno sodeluje z naročnikom, tako na področju sprejemanja računovodskih usmeritev kot tudi pri sprejemanju poslovnih odločitev na podlagi računovodskih informacij.

Vse prejemnike priznanj odlikujejo dolgoletna tradicija in stabilno poslovanje, širok spekter strank, uporaba naprednih računalniških tehnologij, zlasti pri komunikaciji in izmenjavi podatkov s strankami. Prav tako nas odlikujejo urejeno delovno okolje ter skrb za visoko strokovno usposobljenost in permanentno izobraževanje zaposlenih. To je predpogoj za poslovanje tudi z najzahtevnejšimi strankami.